به گزارش خبرگزاری مهر، نقش بنیاد برکت در توانمند سازی اقتصاد مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و کارآفرینی پایدار برای مردم این مناطق، رشد چشمگیری داشته است.این در حالی است که فعالیت های بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از سال 86 آغاز شده است و همچنان بسیاری از کارآفرینان با برنامه ها و اقدام های این بنیاد آشنا نیستند.
تاکنون برای مشارکت در 140 طرح کارآفرینی در سطح کشور، بیش از 15 هزار و 930 میلیارد ریال توسط بنیاد برکت سرمایه گذاری شده است که اجرای این طرحها بیش از 730 روستا در کشور را با جمعیتی بالغ بر 590 هزار نفر پوشش می دهد و بیش از 105 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می کند.
این طرحها بطور میانگین حدود 65 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و 31 طرح نیز به بهره برداری رسیده است.
انتظار می رود با اتمام تمامی این طرح ها و انعقاد قراردادهای دیگری برای راه اندازی طرح های دیگر، مناطق کمتر توسعه یافته کشور با تحولی اساسی مواجه شود و بحران بیکاری در این مناطق کاهش یابد و در پی آن روند مهاجرت بی رویه روستاییان به شهرها مهار شود.
تاسيس بنياد بركت از سوي ستاد اجرايي فرمان حضرت امام (ره) موجب شده تا با اجرای سریع طرح هاي توانمند سازي و كارآفريني، چهره برخی مناطق محروم کشور دگرگون شود.
این بنیاد عام المنفعه تاکنون با جدیت تلاش کرده است به منظور کارآفرینی فردی و جمعی با تشکیل شرکت با افراد حقیقی یا حقوقی، برای راه اندازی طرح های اقتصادی در مناطق کمتر برخوردار در تمامی استانهای کشور، اقدام کند.
بیشترین میزان اشتغال و بیشترین تعداد مشارکت در طرح های اقتصادی توسط بنیاد برکت در مناطق کمتر برخوردار استان کردستان بوده است.
این بنیاد برای تحقق چنین مشارکتی تلاش دارد توانمندی کارآفرینان محلی را از طریق انتقال دانش و مهارتهای حرفه ای شرکاء، افزایش دهد که این اقدام با استقبال گسترده روبرو شده و کارآفرینان محلی اعتقاد دارند بنیاد برکت، توانایی های حرفه ای آنان را در حد قابل توجهی ارتقاء داده است.
در حال حاضر آموزش و مشاوره های حقوقی، فنی، مالی و بازرگانی، از سیاستهای راهبردی این بنیاد شده است و توانایی شرکای بنیاد با گذشته قابل مقایسه نیست.
نظر شما